Ontdek

La Dentellière

Voor La Dentellière, een iconisch restaurant in Brugge aan het serene Minnewater, hebben we een website ontwikkeld die hun rijke culinaire traditie en historische charme weerspiegelt.

Ons doel was om een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke online aanwezigheid te creëren die de unieke eetervaring van het restaurant perfect weergeeft.

The challenge

La Dentellière stond voor de uitdaging om hun rijke culinaire traditie en historische charme online te presenteren, zonder het gevoel van authenticiteit te verliezen. Het was essentieel om een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website te creëren die de unieke sfeer van het restaurant en de prachtige ligging aan het Minnewater weerspiegelt.

Bovendien moesten gebruikers eenvoudig online kunnen reserveren en het menu kunnen bekijken. Daarnaast was het belangrijk dat de medewerkers van het restaurant via een eenvoudig beheerpaneel het menu snel konden aanpassen wanneer nodig.

Een ontwerp

met impact

Geïntegreerd menu, eenvoudig te beheren via een gebruiksvriendelijk portaal

Online reservatiemodule voor gebruikers, eenvoudig zelf te beheren.

Volledig responsief voor elk type scherm, met extra aandacht voor mobiele apparaten.

Meertalige ondersteuning, ideaal voor toeristen om eenvoudig te navigeren.

Het

Resultaat

Het resultaat

De website trekt meer dan 5000 bezoekers per maand aan, zonder betaalde advertenties, wat leidt tot constante reserveringen, zelfs op rustigere dagen.

Dit gestroomlijnde systeem zorgt voor een efficiënte benutting van capaciteit en een stabiele instroom van klanten.

Klaar om te Innoveren groeien vernieuwen ?

Klaar om te Innoveren groeien vernieuwen ?

Let's have a chat